Actualitate

Olărean nu se întoarce la primărie

Olărean nu se întoarce la primărie după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat decizia Curții de Apel Cluj. Astfel, ÎCCJ a decis reinstituirea controlului judiciar pentru încă 60 de zile pentru lotul Dâmbu și Aurel Olărean.

„Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat, miercuri, în dosarul trimis de la Curtea de Apel Cluj, în urma contestației procurorilor anticorupție ce vizează „Lotul Dîmbu”- Dumitru Dîmbu, fostul primar Aurel Olărean, dar și foști judecători, oameni de afaceri etc. Înalta Curte a decis ca aceștia să rămână sub control judiciar.

Asta după ce în ziua de 21 martie a.c., Curtea de Apel Cluj a dispus revocarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpații Bogdan Ilarion Costică Bărbuță, fost judecător la Judecătoria Rădăuți, Dumitru Dîmbu, fost procuror la Tribunalul Suceava, șef al secției de urmărire penală, Aurel Olărean, fost primar al municipiului Rădăuți, Daniela Mariana Prandea, fostă judecătoare la Judecătoria Rădăuți, dar și pentru avocata Isabela Zorica Vega, fostul șef de la Poliția de Frontieră Rădăuți, Constantin Mihai Prelipcean.”

Citește continuarea articolului pe SuceavaNews

Sus