Actualitate

Om al străzii, găsit carbonizat la Gălăneşti, în clădirea în care se adăpostea

om-al-strazii-carbonizat-galanesti

Rămășițele pământești ale unui bărbat au fost găsite carbonizate într-o încăpere de la etajul fostei fabrici din comuna Gălănești.

Polițiștii bănuiesc că este vorba de un localnic în vârstă de 58 de ani, care nu avea casă și obișnuia să mai doarmă în încăperea în care a izbucnit incendiul. Aurelian Motrescu, în vârstă de 58 de ani, din Gălănești, nu mai fusese văzut din data de 2 noiembrie, răstimp în care polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au audiat mai multe persoane din anturajul acestuia. Omul nu mai avea familie, trăind mai mult din mila localnicilor care îi aduceau alimente.

Acesta se adăpostea în clădiri dezafectate din Gălănești, pe sub poduri ori sub tribuna stadionului din comună. În ultima perioadă acesta fusese văzut mai des într-o clădire dezafectată amplasată în fosta fabrică din localitate, deși accesul îi fusese interzis acolo. Miercuri, polițiștii s-au deplasat în respectiva locație, unde au constatat producerea unui incendiu. Între resturile carbonizate au fost descoperite, carbonizate în totalitate, fragmente de os şi un craniu ce păreau a fi de origine umană.La fața locului au ajuns polițiști și pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, care au demarat cercetări.

Anchetatorii au găsit urmele unei lumânări, resturi dintr-un telefon și alte fragmente de bunuri. Polițiștii au suficiente date din care rezultă că bărbatul în vârstă de 58 de ani amintit mai sus este cel care a murit în incendiu. Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Sus