Actualitate

Operat de urgență după ce a stat o săptămână cu o sticlă de suc în anus

operat-de-urgenta-sticla-de-suc-in-anus

Un tânăr de 29 de ani din Vatra Dornei a ajuns la Spitalul Județean Suceava în stare gravă după ce timp de o săptămână a stat cu o sticlă de suc în anus, de 330 ml.

Chirurgii l-au dus direct în sala de operație pentru că era amenințată viața lui, acesta având ocluzie intestinală. Tânărul s-a prezentat inițial la spitalul din Vatra Dornei cu dureri puternice în partea dreaptă a abdomenului. Medicii au decis transferul acestuia către spitalul sucevean, cu mențiunea de apendicită acută. Însă pacientul nu a precizat ceea ce știa de o săptămână, și anume că avea o sticlă de suc în anus, blocată în colon.

Ajuns la Spitalul Județean Suceava, dorneanul a fost evaluat, fiind suspect că ar avea o tumoră abdominală. Chirurgul de gardă a solicitat astfel efectuarea unei investigații la computerul tomograf. Medicii au constatat atunci că pacientul are acea sticlă în colon, niciun fel de tumoră. A fost operat de urgență și a mărturisit ulterior că era atât de beat încât nu știe cum s-a întâmplat. Chirurgii spun că pacientul a avut noroc, pentru că sticla nu s-a spart în intestinul gros. Atunci ar fi apărut complicații mult mai grave.

Articol preluat de pe informatiata.ro

Sus