Actualitate

(FOTO) Panică și oameni evacuați dintr-un bloc incendiat din cauza unei țigări

panica-si-oameni-evacuati-dintr-un-bloc-incendiat-din-cauza-unei-tigari-1

Panica si oameni evacuati, intr-un bloc din municipiul Suceava, luni noapte, dupa ce unul din apartamente, de la etajul intai, a luat foc.

Pompierii au stabilit ulterior ca incendiul a pornit de la o tigara lasata aprinsa si nesupravegheata. O parte din locatari au iesit singuri din bloc, speriati de fumul de pe casa scarii dar si de flacari. Pompierii ajunsi la fata locului au mai evacuat 20 de persoane, printre care si cinci copii. Cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, din care doua au fost transportate la spital de un echipaj SAJ, fiind intoxicate cu fum. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma si au reusit sa stinga incendiul( vezi declaratie Marius Tauteanu, colonel ISU Suceava).

panica-si-oameni-evacuati-dintr-un-bloc-incendiat-din-cauza-unei-tigari-2panica-si-oameni-evacuati-dintr-un-bloc-incendiat-din-cauza-unei-tigari-3

Oamenii spun ca proprietarii nu erau acasa in momentul izbucnirii incendiului. Bunuri din apartamentul respectiv au fost mistuite de flacari, insa focul nu s-a extins la apartamentele invecinate. Politistii fac si ei cercetari in acest caz, fiind deschis un dosar de cercetare pentru distrugere.

Sursa: Informatia ta

Sus