Actualitate

Parșivă și mizerabilă; așa ar arăta România cu Victor Ponta

românia cu victor ponta

PSD vrea să ne arate că drumul României nu este, nici în acest moment, unul ireversibil către reformă, integritate, prețuirea competenței și valorizarea muncii.

„Au trecut doi ani de la alegerile prezidențiale, când cetățenii au respins disprețul, mitocănia și aroganța lui Victor Ponta, și au ales calea decenței reprezentată de Klaus Iohannis. PSD continuă să-l folosească pe Victor Ponta drept portdrapel al ceea ce este mai urât în politica românească: atacuri la persoană, injurii, calomnii și bășcălie. Asta e România cu Victor Ponta!

Ne așteptăm ca, în această ultimă săptămână de campanie, PSD să atingă apogeul în privința mizeriilor și atacurilor suburbane.

Este singurul mod în care PSD și acoliții săi știu să se comporte în campania electorală, dar și modalitatea de a ne arăta tuturor cum ar trebui, în viziunea acestor persoane, să arate România după 11 decembrie.

Suntem convinși că obsesiile PSD împotriva Justiției, protejarea clientelei de partid și menținerea statului captiv grupurilor de interese, blocarea reformelor începute cu greu în acest an, amnistierea politicienilor condamnați sau aflați în cercetări penale și desființarea unor structuri de parchet vor deveni inevitabil realitate dacă rezultatul alegerilor le va da această putere.

Facem acest avertisment public, cu deplină responsabilitate, și atenționăm că nu este vorba despre o retorică electorală, ci de un risc real pentru România de a se întoarce cu mult în timp, dacă soarta ei va încăpea pe mâna unor personaje ca Victor Ponta sau Liviu Dragnea.

De altfel, nu vedem vreo diferență de caracter între Victor Ponta și Liviu Dragnea, decât aceea că actualul lider condamnat al PSD este mai perfid, mai parșiv, și își va arăta adevărata față abia atunci când va fi sigur că acest lucru nu-i va dăuna electoral, adică după alegerile din 11 decembrie. Asta e România cu Victor Ponta!

O eventuală plasare a deciziei în mâna lui Liviu Dragnea va arăta că Victor Ponta a fost mic copil în materie de acțiuni împotriva statului de drept și a respectării legii, ori a sfidării intereselor cetățenilor.

Acestea sunt motive pentru care facem apel pentru o participare semnificativă la scrutinul de duminică, fiind vorba nu doar de a împiedica PSD și gruparea toxică din jurul său să întoarcă România înapoi. Avem nevoie, cu toții, să continuăm drumul început spre normalitate, cu decență și onestitate, prin oameni care au arătat că pot și știu să servească interesul public și nu interesele lor personale.”

Departamentul de Comunicare al PNL

Sus