Top 5 This Week

Related Posts

Patronul discotecii din Măneuți, arestat după ce a detonat patru bancomate în Germania

Patronul discotecii din Măneuți a fost arestat în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile germane. El este acuzat de furt din bancomate și de autoturisme. El este cercetat pentru că ar fi detonat patru bancomate pe teritoriul Germaniei, reușind să fure din interiorul lor suma totală de 500.000 de euro.

La data de 29 noiembrie 2017, la ora 13.45, în urma investigațiilor făcute de către Serviciul Investigații Criminale Suceava, a fost prins în zona locuinței urmăritul internațional, patronul în vârstă de 42 de ani, din Frătăuții Vechi. Pe numele acestuia autoritățile germane au emis o semnalare Schengen în baza unui mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni de furt din bancomate și de autoturisme. A fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava care a dispus reținerea pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat în fața Curții de Apel Suceava. Persoana respectivă a fost introdusă în arestul IPJ Suceava.

Amintim că în vara anului 2015, o echipă de procurori germani, împreună cu procurorii și polițiștii suceveni au făcut mai multe percheziții în municipiul Rădăuți și în comuna Frătăuții Vechi, din județul Suceava, într-un dosar privind destructurarea unor grupări infracționale care activează la nivel european. Anchetatorii au vizat descoperirea de bunuri provenite din infracțiunile comise la nivel european care ar putea fi folosite ca probe în demostrarea vinovăției inculpaților.

Citește mai departe pe Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles