Top 5 This Week

Related Posts

Patru directori ai Holzindustrie Schweighofer, cercetaţi de DIICOT

Șase persoane, inclusiv cu funcţii de conducere în Holzindustrie, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa lemnului din România, sunt urmărite penal în scandalul tăierilor ilegale de lemn din pădurile noastre.

Procurorii DIICOT au pus sub învinuire mai multe persoane cu funcţii de conducere din cadrul fabricilor din Rădăuţi şi Sebeş ale Holzindustrie Schweighofer, după ce miercuri au făcut mai multe percheziţii la sediile societăţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Printre suspecţi sunt N. T., directorul fabricii Holzindustrie Schweighofer de la Rădăuţi, precum şi alţi doi directori din cadrul acesteia şi o persoană cu funcţie de conducere din cadrul fabricii de la Sebeş.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au efectuat, miercuri dimineaţa, percheziţii la fabricile din Rădăuţi şi Sebeş ale firmei Schweighofer Holzindustrie, într-un dosar privind comerţ ilegal cu lemne, prejudiciul fiind estimat la 25 milioane de euro, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Anchetatorii au descins şi la sediul social din Bucureşti al companiei.

Percheziţii au fost şi la Direcţii Silvice şi Gărzi Forestiere din Suceava, Alba şi Hunedoara.

Sursă: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles