Actualitate

Patru infracțiuni la interval de câteva ore l-au trimis după gratii

trimis după gratii

Este vorba despre un tânăr din comuna Moara în vârstă de 20 de ani, al cărui teribilism l-a trimis după gratii săvârșind patru infracțiuni în doar câteva ore.

Traseul infracțional a început luni seară, în jurul orelor 18:00-19:00 când acesta a sustras cheile de contact ale unei autoutilitare Citroen Jumper dintr-un garaj aflat pe strada Universității din Municipiul Suceava. Câteva ore mai târziu, după miezul nopții, tânărul a furat autoutilitara folosind cheile de contact furate mai devreme și a condus-o pe traseul: strada Universității, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie 1918 și strada Ion Irimescu unde într-o curbă la stânga a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu gardul unei proprietăți din apropiere.

Cercetările efectuate de echipajele de poliție au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0.94mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru cele patru infracțiuni: furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui vehiul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar tânărul este momentan sub control judiciar pentru 60 de zile, decizie luată după arestarea preventivă.

Informații preluate de pe monitorulsv.ro

Sus