Actualitate

Patru tineri au luat o femeie cu forța din curtea ei și au violat-o în pădure

patru tineri au luat o femeie cu forța din curtea ei și au violat-o

Patru tineri din Adâncata au luat cu forța o femeie din curtea casei sale și au violat-o în pădurea din localitate.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați telefonic de Mariana A. în vârstă de 34 de ani din comună, cum că în noaptea dinspre 29 spre 30 iunie a fost victima unui viol, autori fiind mai mulți tineri din localitate. Un anume Marian M. de 21 de ani, Marian C. de 21 de ani, Andrei S. de 20 de ani și Gheorghiță O. de 27 de ani. În jurul orei 21:30, în timp ce pleca de la un magazin din apropierea casei sale, a fost urmărită de grupul de tineri care au intrat în curte după aceasta și au luat-o cu forța.

Sub amenințarea lor au dus-o într-un loc izolat în pădurea de pe raza localității Adâncata. Aici tinerii au smuls hainele cu care femeia era îmbrăcată și au întreținut raporturi sexuale cu ea. La un moment dat, profitând de neatenția tinerilor, victima a reușit să fugă și să ajungă acasă.

Femeia a fost examinată din punct de vedere criminalistic și medico-legal, prezentând mai multe leziuni care confirmă agresiunea. Toți cei patru au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind arestați pentru 30 de zile.

Informații preluate de pe informațiata.ro

Sus