Actualitate

Percheziții la domiciliul unui hoț din Vicovu de Sus

perchezitii-la-domiciliul-unui-hot-din-vicovu-de-sus

Polițiștii au făcut o percheziție la locuința unui hoț din Vicovu de Sus, ocazie cu care au găsit bunuri furate în valoare de 10.000 de lei.

La data de 14 august 2017, la ora 09.00, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost anunțată de o localnică de 62 de ani despre faptul că în noaptea de 13 spre 14 august a.c., hoții au pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitate și au furat mai multe bunuri. În urma cercetărilor făcute de polițiști a reieșit că în noaptea de 13 spre 14 august a.c., un hoț a distrus sistemul de alarmare cu care era prevăzută unitatea, după care a pătruns în incinta punctului de lucru. Din declarația gestionarului unității a rezultat faptul că hoții au furat din incinta firmei bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii din Vicovu de Sus au făcut o percheziție la domiciliul unui tânăr de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus, bănuit de comiterea furtului, în vederea găsirii bunurilor care au fost furate. In urma probelor administrate în acest caz, la data de 22 august 2017, Judecătoria Rădăuți a încuviințat efectuarea percheziției, motiv pentru care în dimineața zilei de 23 august a.c., polițiștii au făcut percheziția domiciliară.

In casa în care locuiește tânărul de 22 de ani și în anexele acesteia au fost găsite bunuri furate din ­so­­cietatea comercială în noaptea de 13 spre 14 august 2017, dar și alte scule electrice și bunuri în valoare de peste 10.000 de lei și două biciclete în ­va­­loare de circa 1.000 de lei, acestea provenind din alte furturi înregistrate pe raza localității.

Citește mai departe pe obiectivdesuceava.ro

Sus