Actualitate

Peste 900 de câini vor participa la Bucovina Dog Show 2018

Caini-expozitie

Shopping City Suceava va găzdui weekendul acesta cel mai important eveniment chinologic din regiunea Moldovei, Bucovina Dog Show 2018. Evenimentul care se desfăşoară în parcarea centrului comercial pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, adică 28 şi 29 aprilie, va aduce în faţa sucevenilor sute de câini de rasă, din ţară şi de peste hotare, într-un spectacol deosebit.

Vizitatorii vor putea admira câini de rasă de o diversitate uimitoare, unii dintre ei prezenţi pentru prima oară la competiţiile organizate la Suceava – de la Schipperke, Coccker American, Dog de Bordeaux, Ciobănesc francez Briard, Lagotto Romanollo (câinele de apă italian), Copoi Ardelenesc, Ciobănesc Belgian Groenendal, Red Irish Setter, Welsh Corgie, Pemproke, PUG, Schiba INU, Boston Terrier, Tosa INU, Grifon Bruxelez şi Câine de Karelia pentru urs.

Bucovina Dog Show va reuni două expoziţii chinologice naţionale multirasă, cu decernarea titlului CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat), ce vor avea loc sâmbătă, dar și o expoziție internatională de tip CACIB, ce va avea loc duminică. În cele două zile de concurs, pentru cele 3 expoziții, sunt înscrişi peste 900 de câini, din 60 de rase, precum şi peste 200 de proprietari şi canise, competiţia fiind jurizată de un corp de arbitri naționali și internaţionali.

Expozițiile se vor bucura de participare internațională, fiind așteptată prezentarea a 58 de câini din Ungaria,Lituania, Polonia, Ucraina și Republica Moldova.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Sus