peste-o-suta-de-soferi-au-ramas-fara-permis-de-conducere
Actualitate

Peste o sută de șoferi au rămas fără permis de conducere

Peste 300 de polițiști din cadrul IPJ Suceava au desfășurat acțiuni și controale în perioada 10-16 iulie, au aplicat 1676 sancțiuni, iar 115 șoferi au rămas fără permis de conducere.

În această perioadă au acționat zilnic opt autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice. De asemenea, aparatul radar laser TrueCam a fost utilizat pentru depistarea celor care încalcă regilmul legal de viteză. Au fost organizate zilnic peste 95 de patrule de ordine publică și 24 echipaje pentru monitorizarea traficului. Au fost organizate 116 acțiuni în cadrul cărora au fost aplicate 1676 sancțiuni în valoare de 617.490 lei. Au fost aplicate 130 sancțiuni privind ordinea și liniștea publică, 1155 sancțiuni privind circulația pe drumurile publice și 391 sancțiuni la alte acte normative. Pentru depășirea regimului legal de viteză au fost aplicate 433 sancțiuni contravenționale. 115 șoferi au rămas fără permis de conducere, din care 12 pentru alcool, 24 pentru viteză și 79 pentru alte abateri.

Au fost retrase și 45 certificate de înmatriculare. Ca urmare a intensificării activităților de patrulare, a activităților investigative desfășurate și a prezenței sporite în teren, au fost prinși în flagrant 24 autori de infracțiuni, fiind dispuse măsuri preventive față de 3 persoane. În aceeași perioadă au fost identificați autorii în cinci cauze care figurau cu autor necunoscut și au fost depistate trei persoane urmărite la nivel național și internațional.

Articol preluat de pe newsme.ro

Peste o sută de șoferi au rămas fără permis de conducere
Sus