Top 5 This Week

Related Posts

Petiție pentru recuperarea centrului

Pornim acest demers, deși suntem conștienți de faptul că o petiție nu are cu adevărat forța să producă schimbări de amploare într-o societate. Am constat, din cele 30 de minute de rezumat al rafinatelor discuții din cadrul consiliului local, că proiectul de hotărâre pentru organizarea parangheliilor centrale, cu tot ce implică acestea (devierea traficului și fericirea rădăuțenilor cu tiribombe) a fost retrimis la comisie fără să fie aprobat. Cu alte cuvinte, ar mai fi ceva speranțe ca manifestațiile centrale să fie organizate o idee mai decent.

Încercăm și noi marea cu degetul și facem o PETIȚIE prin care cerem câteva lucruri de bun simț:

  • Să nu mai fie amplasate în centru tiribombe și tarabe cu mici, hamsii și bere;
  • Spectacolele cu muzică și artificii din centru să aibă un interval alocat limitat de 2-3 ore în seara de vineri sau sâmbătă (există rădăuțeni care lucrează începând cu ziua de luni și au dreptul la odihnă; chiar dacă spectacolele se termină în jur de 12 noaptea, distracția strângerii gunoaielor și a demontării scenei și tiribombelor continuă până dimineața).
  • Traficul să fie deviat doar  în cele 3 ore de spectacol de sâmbătă seară;

Ne dăm seama că demersul s-ar putea să nu aibă succes dar, poate, dacă o să adunăm suficiente voturi o să reușim să atragem atenția a 2-3 consilieri care să le semnaleze celorlalți că manifestațiile din centru sunt un supliciu pentru o bună parte din locuitorii orașului.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles