Actualitate

Petrecăreț din Marginea, blocat în trafic după ce a fugit de poliție

petrecaret-din-marginea-blocat-trafic-dupa-ce-fugit-de-politie

Un tânăr de 24 de ani din Marginea a chefuit cu mult alcool într-o discotecă din comuna Frătăuții Vechi, după care și-a trăit viața ca într-un scenariu de film polițist.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:00, patrula din cadrul SPR 4 Gălănești, în timp ce desfășura activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza satului Măneuți, a observat un autoturism care a ieșit din curtea unei discoteci și se deplasa către Marginea, via Rădăuți.

Polițiștii au pus astfel în funcțiune semnalele acustice și luminoase și au procedat la urmărirea autoturismului, însă conducătorul auto a ignorat semnalele și a mărit viteza.

Echipajul de poliție aflat în urmărire a sesizat patrulele din teren, iar pe str. 1 Mai din Rădăuți au intervenit o patrulă de poliție și una de ordine publică, reușindu-se astfel să blocheze în trafic autoturismul în cauză.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, arată IPJ Suceava.

Sursă: Suceava News

Sus