Actualitate

Plaja din Bulgaria va fi mai aproape cu Tarom

bulgaria tarom suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat marţi că Tarom ar putea opera o cursă aeriană pe ruta Suceava – Varna, în Bulgaria.

Gheorghe Flutur a precizat că a discutat luni cu directorul companiei Tarom despre posibilitatea dezvoltării zborurilor de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”. „Am discutat cu despre perspectivele pentru Aeroportul Suceava, în sensul suplimentării de curse aeriene”, a subliniat Flutur. El a adăugat că a discutat şi despre posibilitatea ca din primăvara anului viitor să fie deschise şi alte curse interne ale Tarom, inclusiv suplimentarea zborurilor pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai adăugat că cei din conducerea Tarom ar avea disponibilitate pentru dezvoltarea curselor aeriene de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”, precizând că un anunţ oficial cu privire la această temă va fi făcut după finalizarea procedurilor. Gheorghe Flutur a declarat că un zbor care ar urma să fie operat vara viitoare, eventual chiar din primăvară, ar fi cel pe ruta Suceava – Varna şi retur. „Ar fi o solicitare pe ruta Suceava – Varna, în perioada primăvară – vară a anului viitor”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

Reamintim că în momentul de faţă compania Tarom operează curse aeriene zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Zborurile pleacă din Suceava spre Bucureşti la ora 5:55, iar zborul retur ajunge pe Aeroportul Suceava la ora 22:30.

Articol preluat de pe monitorulsv.ro

Sus