Actualitate

PNL începe ofensiva pentru câştigarea municipiului Rădăuţi

pnl-dumitru-mihalescul

Liberalii din Rădăuţi sunt decişi să câştige conducerea primăriei acestui municipiu la viitoarele alegeri locale. În prima şedinţă a conducerii Organizaţiei Municipale Rădăuţi a PNL, care a avut după conferinţa naţională a partidului, de duminică, 11 martie, preşedintele liberalilor rădăuţeni, deputatul Dumitru Mihalescul, le-a solicitat acestora să fie mult mai fermi atât în rezolvarea problemelor cetăţenilor, cât şi în acţiunile politice ale partidului.

Dumitru Mihalescul a spus că în cadrul şedinţei de ieri s-a luat decizia ca fiecare dintre cei cinci reprezentanţi liberali din deliberativul local al municipiului Rădăuţi să îşi asume fiecare, pe o perioadă de câte patru luni, şefia grupului de consilieri PNL din Consiliul Local. Dumitru Mihalescul a subliniat faptul că, din momentul de faţă, fiecare consilier local PNL din Rădăuţi trebuie să facă o opoziţie constructivă, cu soluţii pentru problemele reale ale rădăuţenilor.

„Un astfel de mod de lucru va fi un test pentru consilierii locali, pentru modul în care lucrează în folosul rădăuţenilor, dar şi pentru PNL, partidul pe care îl reprezintă în deliberativul local. Consilierii, alături de întreaga organizaţiei PNL din Rădăuţi trebuie să lucreze în folosul cetăţenilor pentru ca la viitoarele alegeri locale să câştigăm primăria acestui municipiu”, a precizat liderul PNL Rădăuţi, deputatul Dumitru Mihalescul.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Sus