Top 5 This Week

Related Posts

Polițist amenințat că va fi înjunghiat mortal precum agentul Sorin Vezeteu în Burdujeni

Un politist aflat in misiune, in trafic, a fost amenintat de un sofer ca va sfarsi precum colegul sau, Sorin Vezeteu, agentul injunghiat mortal cu zeci de lovituri de cutit in Gara Burdujeni, anul trecut.

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava au dispus miercuri punerea in miscare a actiunii penale si au instituit masura controlului judiciar pentru o durata de 60 de zile fata de soferul respectiv, sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj. Conform procurorilor, la finele lunii aprilie, in timp ce agentul de politie se afla in exercitarea atributiilor de serviciu in Suceava, efectuand activitati specifice pe linia traficului rutier, a fost amenintat cu acte de suprimare a vietii de un sofer oprit in trafic pentru un control de rutina. Individul respectiv a facut referire la agentul de politie Sorin Vezeteu ucis in Gara Burdujeni si l-a amenintat pe agent ca asa va sfarsi si el, injunghiat si aruncat intr-un sant.

In cauza, urmarirea penala a fost efectuata de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale.

Sursa: Informatia ta

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles