Top 5 This Week

Related Posts

Polițist de frontieră de la Vicov, lovit de un contrabandist

Focuri de arma, la granita cu Ucraina si contrabandisti ucrainieni prinsi in flagrant. Un contrabandist a devenit violent si l-a lovit cu pumnul in fata pe agentul care il prinsese.

Un echipaj al politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus, a observat in zona de frontiera, pe directia localitatii Fratautii Noi, judetul Suceava, mai multe persoane care transportau colete voluminoase, spre interiorul tarii. Politistii de frontiera au somat persoanele respective sa se opreasca si, deoarece acestea nu s-au conformat, au tras un foc de avertisment in plan vertical. Cei in cauza au abandonat coletele si au fugit de la fata locului, dispersandu-se in directii diferite. Politistii de frontiera au continuat urmarirea, retinand doi barbati, ambii cetateni ucraineni, identificati ca fiind K. Yevhenii, de 19 ani si D. Ivan, de 20 de ani. In timpul actiunii, cel din urma a devenit violent si a lovit un agent cu pumnul in fata. Acest contrabandist a fost ulterior imobilizat si incatusat.

Politistii de frontiera au informat autoritatile de frontiera ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si verificare a zonei. In continuare, s-a luat masura conducerii celor doi cetateni ucraineni impreuna cu baxurile cu tigari la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor au rezultat 5.950 pachete tigairi, de provenienta ucraineana, in valoare de 69.600 lei. Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii. In urma cercetarii in comun a zonei, autoritatile de frontiera din Ucraina au informat ca au retinut, de asemenea, doi cetateni ucraineni, in apropierea frontierei.In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, trecere frauduloasa a frontierei de stat dar si ultraj, verificarile fiind continuate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti.

Sursă: informațiata.ro

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles