Top 5 This Week

Related Posts

Polițist trimis la închisoare pentru aproape 7 ani pentru luare de mită

Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au dat verdictul final în dosarul în care au fost judecaţi poliţist Florin Vasile Popescu, de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, şi preotul Vasile Daniel Merlă, de la Parohia „Sf. Ioan” din Siret, dar şi alte două persoane care au oferit mită.

Pentru Florin Vasile Popescu soluţia judecătorilor suceveni a venit ca o lovitură de ciocan. Dacă la prima instanţă el a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare sub supraveghere, de 2 ani, 5 luni şi 3 zile cu suspendare sub supraveghere, în apel lucrurile s-au schimbat dramatic. Subcomisarul Popescu trebuie să stea la puşcărie pentru o perioadă de 6 ani şi 10 zile, după ce a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii.

Interesant este că celelalte trei persoane judecate în acest dosar au rămas cu pedepsele iniţiale, toate cu suspendare sub supraveghere, respectiv preotul Vasile Daniel Merlă – 1 an şi 4 luni, Ovidiu Stănescu – 1 an şi 4 luni, Busuioc Stănescu – 1 an şi 4 luni. În cazul celei de-a cincea persoane judecate în acest dosar, cetăţeanul de origine turcă Nihat Palabiyik, s-a dispus disjungerea şi face obiectul unui alt dosar penal.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles