Top 5 This Week

Related Posts

Poliţistă locală reţinută; acuzată că i-a furat telefonul afaceristului Arcadie Plămadă

Acuzaţie deosebit de gravă din partea lui Arcadie Plămadă împotriva unei femei poliţist local din municipiul Rădăuţi: furt.

Mai mult, poliţista locală a fost condamnată recent la un an de închisoare cu suspendare pentru o altă infracţiune, mai precis abuz în serviciu, după ce a luat banii dintr-un portmoneu găsit pe stradă de o persoană.

„Isprava” de ultimă oră a poliţistei rădăuţene s-a petrecut marţi, în jurul orelor prânzului, chiar în incinta Primăriei Rădăuţi şi îl are ca parte vătămată pe omul de afaceri local Arcadie Plămadă. Mai exact, afaceristul rădăuţean a sunat la poliţie şi a reclamat că în timp ce se afla la sediul administraţiei locale şi completa mai multe formulare, a sesizat că îi dispăruse telefonul mobil, un iPhone 7 Plus, pe care îl aşezase pe masă, în apropierea sa. Imediat l-a contactat pe ginerele său, împreună cu care, utilizând o aplicaţie de GPS pentru localizare, a urmărit telefonul până la un birou de pe strada Volovăţului din municipiu. Imediat ce au intrat în biroul în cauză, au observat un bărbat şi o femeie pe care i-au întrebat despre aparat.

Femeia a reacţionat imediat şi, după ce l-a chemat pe Plămadă pe hol, i-a înmânat telefonul, spunându-i că îl luase de la un tânăr de etnie romă, undeva în faţa primăriei. Afaceristul nu a fost convins de vorbele femeii, condiţii în care a sunat la poliţie şi, după sosirea echipajului mobil, cei implicaţi în incident au fost conduşi la Poliţia municipiului Rădăuţi, unde oamenii legii au avut surpriza să constate că femeia era Carmen Mirela Acsântoaie, poliţist local în cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi.

În timpul audierilor, în calitate de martor, poliţista şi-a menţinut declaraţia iniţială. Însă după verificările efectuate de judiciariştii rădăuţeani s-a stabilit că autorul furtului este chiar poliţistul local Carmen Mirela Acsântoaie, iar ieri seară s-a dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citiți mai multe pe monitorulsv.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles