Top 5 This Week

Related Posts

Poliţiştii cercetează la Arbore moartea suspectă a unui bebeluş

Moartea unui bebeluş de numai două luni, anunţată de părinţii acestuia duminică dimineaţă, este cercetată acum de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Mama locuia împreună cu concubinul ei şi fetiţa lor de numai două luni într-o casă din comuna Arbore, micuţa fiind născută prematur la 8 luni şi cunoscută cu afecţiuni cardiace. Mama acestui bebeluș povesteşte că în seara dinainte s-a pus să doarmă în pat împreună cu copilul, iar a doua zi, în jurul orei 08.00, a observat că fetiţa lor aproape nu mai respira. Panicată, femeia s-a dus la un vecin, pe care l-a rugat să sune la 112. Un echipaj al ambulanţei sosit la locuinţa celor doi concubini a constatat decesul fetiţei de numai două luni, al cărei cadavru a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Rădăuţi.

La o primă examinare, nu au fost constatate urme vizibile de violenţă pe corpul fetiţei, însă necropsia va clarifica cauza morţii. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar de cercetare penală privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles