Actualitate

Polițistul lovit cu sabia în cap la Rădăuți urmează să fie transferat la o clinică din Târgu Mureș, la cererea familiei

sfichi-ciprian

Conform medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde se afla internat Dan Ciprian Sfichi, polițistul sucevean a fost supus unei noi examinări la computerul tomograf, analizele imagistice indicând o evoluție favorabilă la nivelul leziunilor grave pe care acesta le prezenta la internarea în spital, la nivelul capului.

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași spun că evoluția stării de sănătate a polițistului rănit la începutul lunii decembrie 2017, în timpul unei misiuni în Rădăuți, este bună și că acesta urmează să fie transferat la o clinică Târgu Mureș, la cererea familiei.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neuro­chirurgie din Iași, dr. Mircea Grămadă, a declarat că polițistul a fost supus unei noi examinări la computerul tomograf, analizele imagistice indicând o evoluție favorabilă la nivelul leziunilor grave pe care acesta le prezenta la internarea în spital, la nivelul capului.

“Nu au apărut elemente care să sugereze necesitatea unei intervenții chirurgicale în acest moment. La cererea ­fa­mi­­liei, va fi transferat într-o secție de recuperare neuromotorie de la Târgu Mureș, în regim privat. În acest moment, cadrele medicale de la noi încearcă să obțină un loc pentru acest pacient. Deficitul pe care îl prezenta postoperator încă persistă. Pentru aceasta este necesar să urmeze atât tratament medicamentos, cât și procedurile de la această cli­nică”, a declarat pentru Agerpres dr. Mircea Grămadă.

Conform acestuia, neuro­chirurgii preconizează că po­lițistul va trebui să revină la spital după o perioadă de șase luni sau un an, pentru efectuarea unei operații de reconstrucție a calotei craniene.

citește mai mult pe: obiectivdesuceava.ro

Sus