Actualitate

Povestea tragică a unui copilaș din Suceava: a fost la un pas de moarte, acum viața sa depinde de 33.200 euro

poveste-tragica-copilas-la-un-pas-de-moarte-viata-sa-depinde-de-33-200-euro

Un copilaș de doar 8 ani din Suceava are o povestea sfâșietoare. O tumoră pe creier i-a schimbat copilărie, așteptărilor și viața părinților săi.

Povestea lui Marius Avasilcă a început în prag de Moș Nicolae, când vederea lui a devenit to mai încețoșată și îl durea capul extrem de tare. Deși se simțea rău, nimeni nu s-ar fi așteptat la un diagnostic atât de crunt pentru un copilaș..

Pe Moș Crăciun l-a primit la Institutul Oncologic Fundeni și l-a salutat cu ultimele puteri, fiind la un pas de moarte înainte de Crăciun. Dumnezeu i-a întins însă o mână și l-a scos din ghearele morții.

Și-a revenit după primele ședințe de chimioterapie, dar are nevoie urgentă de operație în Turcia pentru extirparea tumorii mari de pe creier ce are o evoluție galopantă.

Suma de care are nevoie pentru intervenția chirurgicală este de 33.200 euro, după care vom vedea restul tratamentelor cât vor costa.. Dumnezeu face minuni dar noi printr-un mic ajutor financiar putem contribui la producerea lor. Ajutați-l pe Marius să zâmbească din nou, să aibă o șansă la viață!, este mesajul transmis pe salveazăoinimă.ro

Operația ar trebui să aibă loc pe 18 ianuarie și este încă mare nevoie de ajutor. Cei care vor să doneze o pot face aici:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

  • Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
  • Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
  • Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Vă rugăm specificați pentru cine faceți donația: Avasilcă Marius

Sus