Top 5 This Week

Related Posts

Povestea bărbatului acuzat că și-a adus amanta-verișoară acasă

Povestea conflictului din casa familiei Tucaliuc, din comuna Siminicea, ia o altă întorsătură, după ce Nicolae Tucaliuc, bărbatul în vârstă de 50 de ani intrat în conflict cu soția care îl acuza că și-a adus amanta acasă și voia să doarmă cu ea în pat, a încercat să lămurească lucrurile.

El s-a ales cu un dosar penal și a fost internat duminică în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, după ce s-a îmbătat și a fost acuzat că a provocat un adevărat scandal la locuința sa. Polițiștii veniți să aplaneze conflictul au fost acuzați de bărbat că i-au răpit verișoara cu care venise acasă cu o seară înainte, după ce oamenii legii i-au propus acesteia să părăsească domiciliul celor doi soți.

Soția bărbatului nu o cunoștea pe verișoara acestuia și de aici a început tot scandalul

Cercetările poliției au arătat faptul că scandalul din casa lui Nicolae Tucaliuc, de 50 de ani, din comuna Siminicea, a început în seara de Bobotează, când bărbatul a ajuns acasă cu Tatiana Nagâț, o femeie de 49 de ani, din Dorohoi, și cu toate bagajele acesteia, spunându-i soției că este verișoara sa. Soția bărbatului a crezut însă că este vorba de o amantă a acestuia și a refuzat de la început prezența acesteia în casă.

Scandalul a luat amploare atunci când soția lui Nicolae Tucaliuc nu a fost de acord ca toți trei să doarmă în acea noapte în aceeași cameră și în același pat. Nicolae Tucaliuc se apără și spune acum că nu a fost vorba de așa ceva nici în ruptul capului și că soția sa, despre care spune că este bolnavă psihic, ar fi inventat totul: ”A cunoscut-o numai pe Facebook, verișoara mea fiind plecată de mulți ani din țară și neavând de unde să o cunoască. Când a venit sâmbătă seara, a zis că este amanta mea.”

Enervat de reacția consoartei, în jurul orei 22.30, bărbatul a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că soția sa provoacă scandal la domiciliu, în scurt timp un echipaj ajungând la locuința celor doi. El ne-a declarat, din nou:

”Cumnatul meu, Ionel Amaftioaie, fiind consilier și mare domn în Dumbrăveni, mi-a adus pe cap poliția, eu nefiind vinovat de nimic. La 112 eu am sunat pentru că a dat nevastă-mea în mine, ca de obicei. Nu e prima dată când dă în mine, de când e bolnavă.”

Polițiștii sosiți la faţa locului au convins-o pe verișoara bărbatului să părăsească domiciliul celor doi soți, iar bărbatul a fost amendat contravențional pentru provocarea întregului scandal și refuzul de a coopera cu oamenii legii.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles