Top 5 This Week

Related Posts

Prima victorie din acest sezon pentru Bucovina Rădăuți

Reprezentanta județului Suceava în Liga a III-a, echipa CSM Bucovina Rădăuți, a reușit să spargă gheața în actualul sezon și să obțină prima victorie, 2 – 0, într-o partidă disputată sâmbătă, în fața propriilor suporteri, în compania celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

Rădăuțenii conduși din teren de antrenorul – jucător Daniel Bălan au făcut o primă repriză foarte bună în care și-au creat mai multe ocazii, două fiind concretizate în gol. În minutul 34, Ibrahim Jamilu ia o acțiune pe cont propriu, driblează doi adversari și trage la colțul scurt din interiorul careului, fără șanse pentru portarul oaspeților. Trei minute mai târziu, atacantul rădăuțenilor, Iulian Ionesi este faultat în careu, iar Stoian dublează diferența de pe tabelă din penalty. În partea a doua, gazdele au făcut un joc mai defensiv și au preferat să plece doar pe contraatac, astfel încât să-și mențină avantajul de două goluri. În prelungirile meciului, Florescu este eliminat direct pentru un henț în careu din postura de ultim apărător, dar portarul Puianu reușește să apere penalty-ul și CSM Bucovina Rădăuți câștigă acest meci din sezon cu scorul de 2 – 0.

„Echipa a făcut un joc bun, mai ales în prima repriză, când i-am sufocat pe adversari cu un presing continuu. Mai mult, ne-am creat și mai multe oportunități de a înscrie, două fiind transformate în gol. În repriza a doua am preferat să facem un joc de așteptare și să plecăm doar pe contraatac și această tactică ne-a ajutat să ne menținem avantajul până la final. Este o victorie foarte importantă, în primul rând pentru moralul jucătorilor și al echipei și sperăm în următoarele etape să adunăm cât mai multe puncte”, a declarat după meci atacantul rădăuțenilor Iulian Ionesi.

CSM Bucovina Rădăuți a început meciul de sâmbătă în formula: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Florescu, Antonesi, Ibrahim Jamilu, Vitu, Daniel Bălan, Ungurianu, Stoian și Ionesi, pe parcursul meciului intrând în teren și Ciobanu, Macovei, Mihai și Timiș.

În etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 17.00, rădăuțenii vor evolua în deplasare, la CSM Focșani.

Sursă: Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles