Actualitate

Profi deschide un nou magazin în Rădăuți

Lanțul Profi va deschide mâine un magazin în zona centrală din Rădăuți. Nu este vorba de mult așteptata unitate comercială din Magazinul General, ci de cel nou din cadrul complexului Călărași. Deschiderea va implica și o serie de activități de tipul concursurilor cu premii, jocurilor pentru copii, jocuri pentru clienți, premii surpriză etc.

Cu acest nou magazin lanțul Profi va ajunge la trei unități în oraș. Programul de funcționare al supermarketului va fi unul extrem de generos, clienții având posibilitatea să meargă la cumpărături de luni până sâmbătă între orele 7:00 și 22:00 și duminică de la 8:00 la 22:00. Tot mai mult Profi devine ce este și în celelalte orașe ale țării: un magazin de proximitate care facilitează accesul rapid al clienților la cele trebuincioase.

Reamintim că acum aproximativ trei luni de zile (16 februarie 2016) cele mai multe spații comerciale din cadrul Magazinului General din Rădăuți au fost închise în urma unor controale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La puțin timp după, cele mai multe unități din cadrul complexului central s-au deschis, dar la Profi s-a decis o renovare generală și o punere în acord cu standardele de siguranță.

Sus