Actualitate

Rădăuțean arestat pentru că a încălcat a patra oară interdicția de a se apropia de soția sa

radautean-arestat-pentru-ca-incalcat-patra-oara-interdictia-de-se-apropia-de-sotia-sa

G. Vartolomei, de 35 de ani, din Rădăuți, a fost arestat preventiv după ce a încălcat de patru ori interdicția de a se apropia de soția sa.

La a patra abatere când a încălcat interdicția dată de hotărârea judecătorească, la data de 30 iulie 2017, în jurul orei 13.00, Poliția municipiului Rădăuți a primit spre punere în aplicare mandatul de arestare preventivă emis de Judecătoria Rădăuți pe numele lui G. Vartolomei, de 35 de ani, din municipiul Rădăuți. Bărbatul a fost găsit pe raza localității de domiciliu, fiind dus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, iar apoi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus, la data de 31 mai a.c., punerea în mișcare a acțiunii penale față de G. Vartolomei pentru patru infracțiuni de „nerespectarea hotărârii judecătorești”.

Anchetatorii au arătat că acesta, în datele de 7 martie, 20 aprilie, 4 mai și 30 mai a.c. a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Rădăuți, prin care nu avea voie să se apropie la o distanță de mai puțin de 30 de metri față de soția sa.

Sursă informații și fotografie: obiectivdesuceava.ro

Sus