Top 5 This Week

Related Posts

Rădăuțean prins de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului

Fuga unui şofer de la locul unui accident comis pe o trecere de pietoni nu l-a scăpat pe acesta de răspundere, el fiind prins în scurt timp. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal şi urmează să tragă consecinţele faptei sale.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Rădăuţi, joi după-amiază, în jurul orei 15.00. În timp ce se deplasa regulamentar pe o trecere pentru pietoni în zona intersecţiei străzilor Putnei şi Libertăţii, o femeie de 71 de ani a fost acroşată de un autoturism Dacia Logan al cărui şofer şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. Femeia a fost uşor rănită, iar poliţiştii au demarat imediat cercetările pentru identificarea autorului accidentului.

La scurt timp, în urma descrierilor făcute de femeie, autorul a fost identificat la domiciliul acestuia, fiind vorba de Ion O., de 69 de ani, localnic. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, precum şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursă: Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles