Actualitate

Rădăuțeanul care și-a omorât în bătaie mama pentru că ar fi divorțat din cauza ei a fost trimis în judecată

trimis-in-judecata

Un bărbat de 48 de ani, din Rădăuți, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a omorât-o în bătaie pe mama sa, după ce i-a reproșat că a divorțat din cauza ei. Criminalul a fost trimis în judecată de procurorii suceveni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe inculpatul Gabriel Petrovici, de 48 de ani, din municipiul Rădăuți, ­cer­cetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în ­fa­milie raportat la infracțiunea de omor.

Anchetatorii au stabilit că inculpatul Gabriel Petrovici era fiul victimei M.B.D., de 68 de ani și locuia împreună cu aceasta în municipiul Rădăuți. La data de 5 decembrie 2017, Petrovici s-a întâlnit cu fosta sa soție, cu care a purtat mai multe discuții, reproșându-i acesteia că ar avea inclusiv o relație cu numitul J.I.S..

Supărat de această discuție cu fosta soție, inculpatul s-a întâlnit în cursul după-amiezii, pe la orele 16.00 – 17.00, cu Ionel Doboș, cei doi mergând pe la mai multe localuri din municipiul Rădăuți și orașul Siret, au consumat băuturi alcoolice în Rădăuți, au cumpărat băuturi alcoolice de la un magazin, iar în continuare au mers în casa unde Petrovici locuia cu mama sa – în jurul orei 23.00 – și au început să consume băutura.

Inculpatul a continuat convorbirile telefonice cu fosta soție și totodată l-a invitat telefonic în locuință pe J.I.S.. La scurt timp, această persoană a ajuns la domiciliul lui Petrovici, care, pe fondul geloziei, a început să-i reproșeze că are relații cu fosta soție. În această dispută a intervenit Ionel Doboș, care a reușit să-l tempereze pe inculpat, după care J.I.S. a plecat din casa respectivă.

Citește mai mult pe: obiectivdesuceava.ro

Sus