Actualitate

Rădăuți apare pe harta evenimentelor tuning din România cu DSR Tuning Show

radauti-apare-pe-harta-evenimentelor-tuning-din-romania-cu-dsr-tuning-show

A venit momentul ca Bucovina sa apara pe harta evenimentelor tuning din Romania. Astfel, in data de 9-10 septembrie, in municipiul Radauti, judetul Suceva, se va organiza prima editie a DSR Tuning Show.

DSR Tuning Show este un eveniment ce are la baza „tuningul“ auto, la care vor participa masini din mai multe judete ale tarii, ce au fost prezente si premiate la evenimente atat in tara, cat si in afara tarii.

Evenimentul va avea loc in parcarea centrala din Municipiul Radauti, incepand cu data de 09.09.2017, la orele 14 si incheindu-se duminica, 10.09.2017, la orele 18. Vor fi numeroase concursuri in cadrul evenimentului pentru participanti, cum ar fi: Limbo (cea mai joasa masina a showului), Best car of the show, Best exterior, Best interior si surprizele se vor tine lant.

radauti-apare-pe-harta-evenimentelor-tuning-din-romania-cu-dsr-tuning-show-1

DSR Tuning Show are la baza si o cauza umanitara, respectiv strangerea de fonduri pentru micuta Antonia Rusu, de numai 3 ani, ce a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia tatal sau de numai 27 de ani a decedat, ea avand nevoie acum de ajutorul nostru pentru o recuperare cat mai buna.

Va asteptam in numar cat mai mare incepand cu sambata 09.09.2017, orele 14 in Parcarea Centrala din Radauti sa o sustinem pe micuta Antonia!

Sus