Actualitate

Rădăuți – ”coloana infinitului” de gunoi

gunoi in radauti

E duminică dimineață. Înainte de a merge la biserică, mulți rădăuțeni și localnici din jurul orașului, aleg să facă o plimbare / vânătoare în renumitul ”Obor”/”Bazar de mașini”/”Târg de vechituri”. Până acum, nimic nu e rău, totul e chiar normal și frumos. Fiecare își caută un mod de relaxare sau de pierdut timpul. Să spunem că am ajuns în bazarul de mașini.

Dragi oameni, cum se poate ca în secolul al XXI-lea, era fără Ceaușescu, timpurile în care toți avem libertatea să facem ce vrem, clipele în care putem să merge dimineața până în Germania și să ne întoarcem seara (poate să învățăm ceva) SĂ EXISTE AȘA GUNOI ÎNTR-UN ORAȘ, cică din BUCOVINA – Colț de Rai??? Din păcate pentru noi, am rămas dezamăgit total de oameni, de instituția asta numită PRIMĂRIE și de ”neatitudinea” nimănui.

RUȘINE să ne fie că lăsăm astfel de imagini să ne reprezinte, RUȘINE să ne fie că nu facem nimic, RUȘINE că nu suntem în stare să ne conducem orașul, RUȘINE tuturor ce se consideră LIDERI ai orașului, faceți ceva pentru orașul ăsta! În loc să Promiteți marea cu sarea, puneți mâna și faceți ceva! Faceți grupuri, educați oamenii și CIVILIZAȚI orașul! Plantați o floare pentru fiecare gunoi care este în această Coloană a Infinitului și oamenii vor veni cu DRAG în oraș.

S-a deschis LIDL în Rădăuți, WOW, ce oportunitate să facem și mai mult gunoi…Deschideți ochii, dragi rădăuțeni, că nimic și nimeni nu va face ceva pentru oraș în afară de voi!

Vreți șă fiți primari ai orașului, vreți să atrageți fonduri pentru dezvoltare, vreți să ”turnați asfalt”, vreți să fiți la cârmă, vreți aduceți investitori străini? Cum naiba să vină? Luați atitudine, faceți ceva și oamenii vor vota!

 

Sus