Actualitate

Razie DIICOT într-un club rădăuțean

Aflăm din SuceavaNews că, în cursul zilei de ieri, procurori și ofițeri din cadrul DIICOT au efectuat  o razie da amploare într-un club rădăuțean. Se pare că aceștia au căutat un individ care lucra la fostul bar OK implicat într-o rețea de trafic cu canabis.

Ne dăm seama că „fostul bar OK” este o referință care nu spune foarte multe lucruri cititorilor sub 25 de ani, așa că venim cu informații suplimentare. Este vorba despre barul aflat pe strada care începe lângă statuie, zboară peste un grup de blocuri, se întoarce la nivelul solului și se termină lângă lacul fără apă din parcul închinat unui jurnalist comunist. O stradă cu adevărat miraculoasă care ar putea să fie încadrată la curiozitățile din localitate, alături de strada Volovățului care probabil că este strada cu cele mai multe curbe în 90 de grade din lume.

Se pare că perchezițiile au fost realizate în ideea că la fața locului vor fi găsite indicii privind rețeaua de traficanți de canabis.  S-au căutat urme de canabis, droguri de mare risc și indicii privind rețeaua de traficanți. Suspiciunile DIICOT sunt că fostul angajat al barului ar fi fost implicat în aprovizionarea cu droguri ușoare a pieței din localitate.

Interesant este totuși faptul că individul suspectat  nu mai lucrează acolo de peste două luni. Nu ne dăm deci seama ce dovezi se mai puteau găsi acolo după atât de mult timp. Pe de altă parte, trăim în țara în care unii oameni își notează șpăgile în caiet sau își lasă pe birou schema cu rețeaua de firme off shore, deci nimic nu ne mai miră.

Sus