Top 5 This Week

Related Posts

Razie organizată de poliție în zona Rădăuți

În perioada 5 – 6 mai 2016 reprezentanți din mai multe structuri de poliție cu responsabilități rutiere au organizat mai multe acțiuni de control pe zonele de competență ale Poliției Rădăuți și Vicovu de Sus. S-a urmărit depistarea conducătorilor auto care încalcă legea în ceea ce privește regimul legal de viteză și utilizarea vehiculelor în stare de ebrietate.

În acțiune au fost implicate unități din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a Serviciului Ordine publică Rădăuți, din cadrul formațiunilor rutiere Rădăuți și Vicovu de Sus. De asemenea, aceștia au fost sprijiniți și de polițiștii atestați să desfășoare activități pe linie rutieră din Secțiile de Poliţie Rurală Marginea și Gălănești. Pe parcursul acțiunii efectuate de unitățile amintite au fost constatate trei infracțiuni rutiere și au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare de 33.155 de lei. Mai mult de jumătate din sancțiunile contravenționale, mai exact 53, au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute patru permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Dintre cazurile care au intrat în atenția unităților implicate în acțiune le menționăm pe următoarele:

Pe DN 2H, pe raza localității Bădeuți, un echipaj de poliție a oprit pentru verificare un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din municipiul Suceava. În urma verificării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Clit, a fost oprit un autoturism care conducea cu o viteză de 118  km/h, într-o zonă cu limita de viteză de 50 km/h. În urma verificărilor s-a constatat că acesta era condus de un individ în vârstă de 34 de ani, din comuna Boroaia. Acesta a fost sancționat conform legii.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles