Actualitate

S-a inaugurat Frontier Hotel în Siret, o locație excelentă ce va deveni un punct de atracție în zonă

s-a-inaugurat-frontier-hotel-in-siret-o-locatie-excelenta-ce-va-deveni-un-punct-de-atractie-in-zona

În data de 8 iunie 2018, începând cu orele 16:00, în cadrul unui eveniment dedicat, a avut loc inaugurarea oficială a Frontier Hotel, situat în Siret, str. Alexandru cel Bun, nr. 150.

Hotelul a fost achiziționat de la Petrom în anul 2012, la data respectivă acesta fiind într-un stadiu aproape de finalizare. Grupul Frontier este format din trei investitori, doi irlandezi și un galez.

Simon O’Connor, investitorul galez, trăiește și are afaceri în România de 23 de ani, în timp ce frații Daly au afaceri în România de 8 ani. Aceștia aduc cu sine o experiență în domeniul restaurantelor și barurilor de peste 20 de ani, având afaceri atât în Irlanda cât și Marea Britanie.

Obiectivul Frontier Hotel este să ofere servicii la cele mai înalte standarde de calitate, dar și o notă de căldură și ospitalitate.

Frontier Hotel oferă 31 de camere, ce pot găzdui până la 70 de oaspeți. În cadrul hotelului, Ed’s Kitchen, restaurant pentru 60 de persoane, oferă o paletă largă de preparate românești dar și din bucătăria internațională.

Tot în incinta hotelului, se regăsește Katie Daly’s – un pub fabricat manual, autentic irlandez, care a fost importat din Wicklow, Irlanda.

Printre serviciile oferite de Frontier Hotel se mai enumeră și o sală de conferințe, un centru spa și o sală de fitness, o sală pentru evenimente ce poate găzdui până la 220 de invitați, dar și facilități destinate persoanelor cu dizabilități, o parcare cu supraveghere video sau transferuri către și dinspre aeroport.

Luând în considerare toate cele de mai sus, Frontier Hotel se dorește a deveni un punct central în domeniul HoReCa pentru piața locală, serviciile de calitate fiind un standard.

Pentru detalii și informații suplimentare:
Dan Vatră
Manager
0040 741 110 733
manager@frontierhotelromania.com
www.frontierhotelromania.com

Sus