Actualitate

Sancțiuni de 120.000 lei în urma unei acțiuni a Poliției

sancțiuni-politia-suceava
 Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au aplicat, în doar câteva ore, sancțiuni de peste 120.000 de lei.
Acțiunea desfășurată joi, între orele 08.00-12.00, a avut drept scop prevenirea și combaterea activităților ilicite din domeniul comertului cu produse accizabile, a comertului neautorizat precum si a schimbului ilegal de valuta. Actiunea a vizat comertul desfasurat in municipiile Suceava, Radauti, Falticeni, Vatra Dornei precum si in orasul Gura Humorului. Au fost verificate in total 103 societati comerciale.
Au fost aplicate un numar de 48 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 123.500 de lei, fiind constatata si o infractiune. Politistii au confiscat suma de 300 de lei si bunuri de 4.830 lei, si anume: pachete cu tigarete de provenienta extracomunitara in valoare de 1.200 lei si bunuri industriale, imbracaminte si bauturi alcoolice in valoare de 3.630 lei. Politistii vor continua aceste actiuni si in perioadele urmatoare, pentru prevenirea si combaterea comertului neautorizat. (S.M)
preluare: newsme.ro
Sus