Actualitate

(FOTO) Șapte focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști

foto-sapte-focuri-de-arma-pentru-prinderea-unor-contrabandisti-1

Sapte focuri de arma pentru prinderea unor contrabandisti de tigari. Un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Brodina a depistat, miercuri, in apropierea frontierei de stat cu Ucraina, doua persoane care incarcau, intr-un autoturism de teren, marca Mitsubishi, mai multe colete voluminoase.

Politistii de frontiera au procedat la somarea prin voce a barbatilor contrabandisti – moment in care acestia au abandonat coletele si au demarat in tromba. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa care a procedat la cercetarea terenului fiind descoperite cinci colete cu tigari. In cadrul aceleiasi actiuni, politistii de frontiera au observat mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina in Romania, transportand colete voluminoase.

Oamenii legii au efectuat somatiile legale prin voce pentru a-i retine pe cei in cauza insa barbatii nu s-au supus, fiind trase sapte focuri de avertisment in plan vertical. In acel moment, persoanele in cauza au abandonat coletele si s-au retras pe teritoriul ucrainean. Au fost anuntate autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si cercetare a zonei. Cu aceasta ocazie, au fost descoperite doua colete cu tigari care au fost duse la sediul sectorului, urmand a fi inventariate.

Sursă: Informația ta

Vezi aici informații despre țigările găsite a doua zi într-un Mercedes ML de un alt echipaj al poliției de frontieră.

Sus