Actualitate

Sărbătorile de Paști umbrite de mici incidente rutiere în zona Rădăuți

Sărbătorile de Paști au fost umbrite de mici incidente rutiere pe străzile din zona Rădăuți. Chiar dacă ultimele zile au fost liniștite, Poliția din zonă a vegheat la siguranța noastră și a identificat în trafic mai multe vehicule cu probleme.

Dintre incidentele petrecute în zonă în ultimele zile le menționăm pe următoarele:

Vineri, 29 aprilie 2016, la orele 10:30 un moped a fost oprit pe DC46 de către o patrulă a Postului de Poliție Horodnic de Sus. Vehiculul era condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Voitinel și, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În urma incidentului a fost întocmit un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

În aceeași zi, la orele 20:10, Poliția a fost sesizată despre o tamponare de pe DN17A, pe raza comunei Marginea. Echipajul de la Poliția Rutieră Rădăuți, care s-a deplasat la locul faptei, a constatat că un tânăr de 16 ani din municipiul Rădăuți a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie din Horodnic de Sus. În urma tamponării nu au existat victime. Poliția a întocmit dosar penal ce urmează să fie soluționat procedural.

Sâmbătă, 30 aprilie 2016, la orele 02:20, pe DC 46, pe raza comunei Horodnic de Jos, un echipa de la Secția 3 Poliția Rurală Marginea a oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr de 27 de ani din localitate. Deoarece emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilostest, obținându-se un rezultat de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În urma incidentului a fost întocmit un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Sus