Top 5 This Week

Related Posts

Se pregătesc două poduri provizorii la Milișăuți

Traficul auto prin Milişăuţi continuă să fie blocat, deşi se tot vorbeşte de două poduri provizorii, din care unul a şi fost realizat, însă după câteva zile a fost acoperit de debitul ridicat al râului Suceava.

Oamenii din Milişăuţi încearcă să se mobilizeze pentru un protest, sătui de faptul că toate stagnează, însă primarul Mircea Laurus spune că în câteva zile vor exista nu unul, ci două poduri provizorii peste râul Suceava pe care se va putea circula.

Primul este podul provizoriu ridicat în urma parteneriatului încheiat între Primăria Milişăuţi şi firma Test Prima. Acest pod din două rânduri de tuburi a fost deschis pe 19 iulie, însă a putut fi folosit doar timp de patru zile. Ploile abundente au dus la o nouă creştere foarte mare a debitului râului Suceava, astfel că pe 23 iulie podul provizoriu era deja acoperit de apă.

Referitor la acest pod, primarul Mircea Laurus spune că mai este nevoie de două-trei tuburi pentru a putea fi reparat şi speră ca cei de la firmă să îl refacă şi să îl redea circulaţiei publice în câteva zile, aşa cum au promis.

De asemenea, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a emis un ordin în data de 20 iulie 2018, pentru începerea lucrărilor la podul mare de la Milişăuţi, cu o durată de execuţie de 21 de săptămâni. Firma care şi-a adjudecat licitaţia, SC Geiger Transilvania SRL din Sibiu, şi-a asumat prin contract obligaţia de a face şi un pod provizoriu, care să asigure traficul până când podul mare va fi reparat.

Şi la acest pod provizoriu s-a început lucrarea, iar primarul Laurus a fost informat că în câteva zile ar trebui să se poată circula şi pe acesta.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles