Top 5 This Week

Related Posts

Se zbate între viață și moarte după ce a băut alcool sanitar și bere

O femeie în vârstă de 48 de ani din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, a ajuns joi seara, în jurul orelor 21.00, în stare de inconștiență, la spitalul sucevean, după ce, fiind în stare avansată de ebrietate din cauza consumului de alcool sanitar și bere, a căzut peste o oglindă, provocându-și multiple leziuni.

Fiul femeii a povestit că s-a dus să-și viziteze mama și văzând că ușa este închisă pe interior iar aceasta nu răspunde, a forțat zăvorul și a intrat. În casă, pe pat, a găsit-o pe mama sa, care avea lângă ea o sticlă de alcool sanitar Vorona și o bere Noroc la 2,5 litri, băuturi pe care aceasta le consumă frecvent.

Aureleia N. avea mai multe tăieturi, pe podea fiind cioburi de sticlă, de la o oglindă, fiul său explicând că probabil, aceasta fiind în stare avansată de ebrietate a căzut peste oblingă și s-a tăiat. Văzând că femeia nu reacționează, bărbatul a sunat la 112, solicitând ajutor specializat.

Un echipaj al Ambulanței a preluat-o pe femeie, în stare de inconștiență, și a transportat-o la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticată cu multiple plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare și inferioare, pacienta fiind policontuzionată. Din cauza stării grave a pacientei, medicii câmpulungeni au decis transferul acesteia către spitalul sucevean. Aceasta a fost internată la secția de Terapie Intensivă pentru investigații și tratament de specialitate, în timp ce polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a întâmplat totul.

Sursă: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles