Actualitate

Șeful postului de Poliție din Horodnicu de Jos bătut în propria curte

șeful postului horodnicu de jos bătut

Șeful postului de Poliție din Horodnicu de Jos a fost bătut în propria locuință de trei indivizi care au tăbărât peste el după ce inițial l-au amenințat prin telefon.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava a precizat că totul s-a petrecut sâmbătă seară, când șeful postului a fost agresat de către un bărbat de 49 de ani din localitate împreună cu alți doi băieți.

Agresorul este cunoscut în comună ca o persoană violentă și este cercetat de către polițist într-un dosar penal de lovire în timp ce la postul de poliție este în lucru un alt dosar penal.

Bărbatul de 49 de ani împreună cu fiii săi s-au deplasat la locuința de serviciu al agentului de poliție, după ce în prealabil l-au amenințat telefonic. După ce au ajuns la locuința șefului de post, au pătruns în curte fără drept, au bătut la ușă, iar în momentul în care polițistul a ieșit să vadă cine e, a fost lovit.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauza, sub cooronarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus prin ordonanță reținerea suspecților pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Sucava, urmând să fie prezentați Judecătoriei Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă”.

Articol preluat de pe suceavanews.ro

Sus