Actualitate

Semafoarele de la podul provizoriu de la Milişăuţi, demontate din cauza furturilor. Primarul ameninţă că închide podul

milisauti-pod-semafoare

Podul provizoriu de la Milişăuţi, pe care se circulă intens după închiderea podului mare, aflat în reconstrucţie după inundaţiile din vară, nu mai are, de luni după-amiază, semafoare. Decizia a fost luată chiar de cei de la Test Prima, firma care a amenajat podul din două rânduri de tuburi de peste râul Suceava.

Contactat de Monitorul de Suceava, Lucian Juravle, din cadrul societăţii Test Prima, ne-a explicat că în mai multe rânduri au fost tăiate cablurile care alimentau semaforul, iar luni au fost furate şi bateriile.

„Am decis că nu mai are rost să lăsăm semafoarele, atâta timp cât nici nu era treaba noastră să le punem, ci a Primăriei Milişăuţi. Am avut şi avem mari probleme cu acest pod, şoferii nu respectau culoarea semaforului şi nu se respectau între ei. Unii sunt pur şi simplu sălbatici, treceau pe roşu, iar când le ceream explicaţii au sărit la bătaie”, ne-a explicat Lucian Juravle.

Podul provizoriu din tuburi pe care se circulă acum a fost realizat în baza unui parteneriat public-privat încheiat între firma Test Prima şi Primăria oraşului Milişăuţi.

Podul a fost ridicat în special pentru utilajele firmei Test Prima şi pentru localnici, însă în realitate este folosit foarte intens, preluând o parte importantă din traficul de pe sectorul Milişăuţi-Rădăuţi.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Sus