Actualitate

SHARE! Toată echipa Steaua FCSB o susține pe Antonia (fetița lui Romeo Rusu)

share-toata-echipa-steaua-fcsb-o-sustine-pe-antonia-fetita-lui-romeo-rusu

Antrenorul CSM Rădăuți împreună cu Dorin Goian s-au hotărât să facă o acțiune de caritate pentru fetița lui Romică (mort în accidentul de la Milișăuți) – Antonia, cu ajutorul echipei Steaua FCSB.

Aceștia au primit tricoul lui Harlem Gnohere de la Steaua FCSB, pe care au semnat toți jucătorii actuali. Tricoul va fi oferit pe bază de licitație, iar banii primiți pe tricou vor pleca spre Antonia, care a primit o recomandare directă de la jucătorul român Mihai Neșu – cel care se află în căruciorul cu rotile în urma unui tragic accident de fotbal din trecut. Coincidență sau nu, tricoul e cu numărul 9, la fel și data în care Romeo Rusu și-a pierdut viața în teribilul accident.

Mihai Neșu a recomandat-o pe Antonia la Spitalul pentru copii Marie Curie din București, unde se pare că va primi cel mai bun tratament și program de recuperare.

Începând de astăzi rădăuțenii vor avea ocazia să liciteze penru tricou, să facă un mare bine unui pui de om ce se luptă pentru viață. Suma de pornire este de 500 lei, iar licitația va avea loc pe Facebook, prin share postarea de la acest link: https://goo.gl/bNELsZ cu suma licitată.

Astăzi este finala Cupei Nikodemus, ediția a XXI-a ce vă așteaptă cu numeroase surprize, printre care premiere de olimpici sau premii speciale pentru copii și adulți deosebiți ai orașului Rădăuți.

Sus