Actualitate

Sinucidere îngrozitoare a unei fete de 14 ani

sinucidere-ingrozitoare-unei-fete-de-14-ani

O fată în vârstă de doar 14 ani, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, s-a sinucis într-un mod înfiorător. Fata a fost găsită spânzurată în podul casei.

Din primele date rezultă că minora de 14 ani a fost dusă de părinți, joi, la școală. Fata era elevă în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială Miron Costin din Burdujeni. Joi, aceasta a participat la un carnaval al toamnei organizat în școală, unde a avut un rol activ, fără a da ceva de bănuit. Din câte se pare macabra descoperire a fost făcută de fratele mai mic al fetei.

Mama fetei, anunțată că s-a întâmplat ceva rău, a venit de urgență acasă, însă minora era decedată. Polițiștii nu au suspiciuni cu privire la ce s-a întâmplat, existând indicii certe despre cum fata și-a pregătit actul suicidal. Lângă cadavru a fost găsit un scaun. Joi, în ultima sa zi, minora i-a dat unei colege cu care se înțelegea foarte bine un jurnal, rugând-o să-l citească.

Acel jurnal a ajuns acum la polițiști. Fata era un elev mediu, fără probleme deosebite la școală iar din primele date adunate de la apropiați se pare că avea o relație tensionată în familie. Cert este că fata era un copil introvertit. Pe contul de Facebook al fetei erau postate mai multe imagini care ar fi trebuit să dea mult de gândit. Fotografia de profil era cu un copil plin de sânge.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus