Top 5 This Week

Related Posts

Sinucidere la un centru ilegal de bătrâni păstorit de un preot

O sinucidere incredibilă a ieşit la iveală abia la zece zile după ce a avut loc tragedia.

Sinucidere cruntă: un bărbat care locuia la un centru clandestin de bătrâni din satul Valea Putnei, comuna Pojorâta, s-a arun­cat în cap de la mansarda imobilului. La data de 1 ianuarie 2018, pe la ora 16.00, Ovidiu Bălan, de 56 de ani, din comuna Iacobeni, a fost găsit decedat în curtea Centrului Filantropic „Vasile cel Mare” din Valea Putnei – Pojorâta. Aces­ta era instituţionalizat în centru de circa cinci luni de zile, la cererea lui. El a fost găsit de un angajat al centrului ca­re a presupus că bărbatul ar fi suferit un atac cerebral şi a sunat la 112. Medicii deplasaţi la faţa locului au constatat că Ovidiu Bălan a decedat în urma leziunilor suferite ca urmare a unei căzături. Poliţiştii veniţi şi ei la centrul din Valea Putnei au concluzionat că pe fondul depresiei, bărbatul s-a urcat în podul mansardei căminului şi s-a aruncat, murind ca urmare a rănilor suferite.

„In acest caz poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cer­cetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a decedat bărbatul de 56 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu.

Ancheta a scos la iveală faptul că centrul de bătrâni de la Valea Putnei nu avea niciun fel de autorizaţie din partea vreunei instituţii abilitate a statului. Acolo sunt instituţionalizate 17 persoa­ne vârstnice, ale căror pensii sunt di­rec­ţionate către administratorul cămi­nului, preotul Corneliu Constantin Luca, care s-a arătat nemulţumit de faptul că nu poate încasa decât 70% din cuantumul pensiilor ce le revin bătrânilor.

Citește mai departe pe Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles