Top 5 This Week

Related Posts

Șir de evenimente tragice în Vicovu de Sus

Un șir de evenimente tragice, care amintesc de drama lui Patrick Ekeng din meciul Dinamo Viitorul, au avut loc astăzi în Vicovu de Sus. S-ar putea spune, fără a se greși prea mult, că se pare că ziua de 10 mai 2016 a fost una blestemată în Vicovu de Sus.

În decurs de doar câteva ore două tragedii au lovit comunitatea de acolo. Două persoane diferite, cu activități diferite și vârste diferite au făcut din senin stop cardio respirator și ș-au pierdut viața. Din nefericire, în momentul de față nu avem foarte multe informații privind cum anume s-au întâmplat cele două tragedii și cum anume s-a intervenit pentru salvarea lor. Nu știm dacă echipajele de salvare au ajuns în timp util sau dacă au ajuns când manevrele de resuscitare nu-și mai aveau rostul. Ce știm sunt următoarele lucruri:

În timp ce se deplasa cu bicicleta în localitatea Vicovu de Sus o tânără în vârstă de 17 ani a făcut un stop cardio respirator. Aceasta a căzut la pământ și a ulterior a decedat.

Tot astăzi, un bărbat de 57 de ani care lucra la săparea unui șanț a făcut la rândul lui un stop cardio respirator și, la puțin timp după, a decedat.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles