Top 5 This Week

Related Posts

Șoferi beți în zona Vicovu de Sus

În ultimele zile, în Vicovu de Sus au fost identificați șoferi beți și fără permis care au pus în pericol traficul rutier.

Se pare că în regiune avem o problemă critică legată de faptul că șoselele sunt pline de șoferi beți, cu permisul anulat, fără permis sau cu permis fals. Mai trist este că eforturile poliției nu par să amelioreze vizibil această situație.

Pe 8 iunie 2016, în jurul orei 05:00, un autoturism înmatriculat în străinătate a fost oprit pe str. Calea Cernăuți din Vicovu de Sus, de către un echipaj de poliție din localitate. Autovehiculul era condus de un localnic, în vârstă de 35 de ani, care emana halenă alcoolică.

În urma testării individului cu aparatul alcool test s-a obținut un rezultat de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestuia i-au fost prelevate probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Verificarea sa în baza de date a relevat faptul că acesta circula cu permisul  de conducere anulat. Ca urmare a incidentului a fost întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.

 Pe 9 iunie 2016, în jurul orei 01:21, un echipaj al Poliției orașului Vicovu de Sus, a oprit pe DJ 209G un autoturism care a fost surprins deplasându-se prin localitate cu o viteză de 114 km/h. După ce autovehiculul a fost oprit s-a constatat că acesta era condus de un tânăr de 26 de ani din comuna Ulma.

Deoarece emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest și s-a obținut un rezultat de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital acestuia i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliția a întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles