Top 5 This Week

Related Posts

Șoferul care a nenorocit familia preotului Gavril era în stare avansată de ebrietate

Șoferul care a provocat groaznicul accident rutier de sâmbăta trecută de pe DN 2 E, la Cornu Luncii, consumase cantităţi importante de alcool. Din informaţiile noastre, neconfirmate oficial, bărbatul avea o concentraţie în jurul valorii de la 2 la mie alcool în sânge.

Această alcoolemie explică într-o mare măsură cum s-a putut produce accidentul familiei preotului Gavril atât de violent, pe o porţiune de drum în linie dreaptă, cu vizibilitate foarte bună, fără nici un fel de risc de pătrundere pe contrasens, în condiţii normale.

Alcool şi viteză, combinaţia care a distrus mai multe familii

Imediat după accident, poliţiştii rutieri au adunat indicii ale consumului de alcool: Alexandru Vasile, în vârstă de 42 de ani, din satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, îşi petrecuse o parte din ziua de sâmbătă la stâna socrului său, unde s-au consumat cantităţi mari de alcool. De asemenea, localnicii le-au confirmat poliţiştilor că Alexandru Vasile obişnuia să bea. Martorii direcţi au evitat să spună că bărbatul a băut şi sâmbătă.

Un alt amănunt important este că bărbatul a fost sancţionat de poliţişti pentru depăşirea limitei de viteză, pe data de 24 septembrie. El a fost prins de radar chiar pe DN 2 E, pe raza comunei Cornu Luncii, fiind amendat pentru viteză şi lipsa centurii de siguranţă.

În momentul accidentului de sâmbătă, bărbatul rula cu aproximativ 130 de kilometri la oră. La această viteză s-a oprit vitezometrul maşinii.
Aşadar, viteză excesivă şi alcool. Din păcate, astfel de şoferi sunt prinşi aproape zilnic pe şoselele judeţului. Diferenţa este că în acest caz s-a petrecut o tragedie fără precedent, în care au murit oameni nevinovaţi. Oameni care mergeau să se închine la moaştele Sf. Cuvioase Parascheva.

Alexandru Vasile nu mai poate fi judecat, cel puţin pe acest pământ, pentru că şi el a murit în accident. Și el a lăsat în urmă o familie îndoliată, o soţie pusă la grea încercare, care va trebuie să-şi crească singură cei doi copii.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

1 COMENTARIU

Popular Articles