Actualitate

Spargere la HOLZINDUSTRIE SCHWEYGHOFER

spargere-la-holzindustrie-schweyghofer

Politia Municipiului Radauti a fost sesizata prin numarul de urgenta 112 de catre un paznic cu privire la faptul ca persoane neidentificate sustrag bunuri din incinta Holzindustrie Schweighofer.

In momentul in care patrula de politie a ajuns pe DN 17A, indreptandu-se pre sediul firmei, a observat in apropierea gardului SC Holzindustrie Schweighofer o caruta si trei barbati langa bunuri abandonate alaturi de plasa de gard desfacuta. La vederea masinii de politie, cei trei au luat-o la fuga in directii diferite, unul din acestia urcandu-se in caruta.

Unul dintre politisti a procedat la somarea suspectilor, care insa nu s-au conformat si au incercat sa fuga de la locul faptei. Agentii au plecat in urmarirea pedestra a suspectilor, reusind in final retinerea unui tanar. In urma legitimarii acestuia s-a constatat ca se numeste Silea C. C. de 21 ani din comuna Dangeni, judetul Botosani si locuieste fara forme legale in comuna Dornesti.

Din declaratiile acestuia, s-a stabilit ca celelalte persoane cu care a comis furtul a se numesc Bogdan G. R. de 19 ani din comuna Dornesti si Plesca F. L. de 18 ani din comuna Mitocu Dragomirnei. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. In urma audierilor politistii au dispus retinerea suspectului Silea pe o durata de 24 de ore, el fiind dus in arestul IPJ Suceava.

Sursa: Informatia ta

Sus