Actualitate

SPORT: Foresta a început antrenamentul pentru sezonul de primăvară

foresta sezonul de primăvară

Foresta a început astăzi pregătirile pentru sezonul de primăvară al Ligii secunde. La reunirea lotului au participat un număr de 22 de jucători.

Singurul fotbalist care nu a efectuat antrenamentul a fost italianul Masella, care suferă de pubalgie. Cea mai importantă noutate la capitolul veniri este reprezentată de Cătălin Vraciu, un atacant în vârstă de 27 de ani, care a fost legitimat în turul campionatului la gruparea de prima ligă ACS Poli Timișoara.

În afară de Vranciu, sub comanda lui Cristi Popovici au ajuns și trei tineri jucători formați de Liceul cu Program Sportiv Suceava, este vorba de mijlocașul Alexandru Ivan (21 ani), atacantul Cosmin Coroamă (17 ani) și portarul Florin Munteanu (19 ani).

Iată care sunt fotbaliștii prezenți la primul antrenament din intersezon: Toma Niga, Vlad Hințăscu, Florin Munteanu – portari; Daniel Bălan, Daniel Lung, Alin Mutu, Alessandro Masella, Dorin Semeghin, Dudu Drugă, Ionuț Mihălăchioaie – fundași; Vlad Stănescu, Cornel Căinari, Lucian Dumitriu, Vasile Dănilă, Andrei Cerlincă, Constantin Aeroaiei, CĂtălin Strugariu, Daniel Păiuș, Alexandru Ivan – mijlocași; Bogdan Rusu, Cătălin Vraciu, Cosmin Coroamă – atacanți.

Gruparea suceveană se va pregăti în localitate până pe 24 ianuarie, când este programată plecarea în stagiul centralizat de la Câmpulung Moldovenesc. În primul meci oficial din 2017, pe 25 februarie, Foresta va primi pe Areni vizita grupării ASU Politehnica Timișoara.

Articol preluat de pe suceavanews.ro

Sus