Top 5 This Week

Related Posts

Ștabii înlocuiesc limuzinele cu avioane de vânătoare

Ștabii din Republica Moldova nu se mai mulțumesc să-și arate condiția socială prin vile și limuzine de lux, acum la modă fiind avioanele de vânătoare. Se pare că noul trend în Republica Moldova este achiziționarea de avioane de vânătoare. Din păcate, pentru început, ștabii trebuie să se mulțumească doar un avioane la mâna a doua. Nu știm dacă acestea ajung să fie folosite sau doar să fie expuse pe proprietățile lor.  

Se pare că flota aeriană a Rusiei a ajuns să fie scoasă la vânzare, bucată cu bucată, în fostele state sovietice. Astfel, unul dintre aceste avioane de vânătoare, un Sukhoi SU-35 a ajuns să fie scos la vânzare în Republica Moldova, spre deliciul internauților de pe ambele maluri ale Prutului.

Altădată mândria flotei sovietice, un avion Sukhoi SU-35 a fost scos la vânzare pe un site din Republica Moldova. Persoana care l-a scos la vânzare susține că avionul nu se predă cu tot cu rachete, este la mâna a doua, în stare funcțională, unele reparații fiind necesare precum schimbarea parbrizului. Avionul poate fi achiziționat pentru 85.000 de euro din capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Ștabii din zona Rădăuților care nu doresc să fie mai prejos decât cei din Republica Moldova și au intenția să achiziționeze avionul sau care doresc doar să afle dacă anunțul este unul veritabil sau nu, pot afla mai multe din postarea pe site-ul 999.md.

Desigur nu avem nici cea mai mică idee privind modul în care acest avion Sukhoi Su-35 ar putea fi transportat peste graniță respectivul aparat și cam care ar fi taxele vamale.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles